Prodej rodinného domu 65 m², Otinoves

2 990 000 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

IP Solution Real s.r.o.

Brno, Bednaříkova 2893/1a

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Realitní společnost IP Solution Real nabízí k prodeji stavební pozemek o velikosti 232 m2 s rodinným domem na klíč o obytné ploše 65 m2, v obci Otinoves.

Stavební pozemek je obdélníkového tvaru umístěný ve vedlejší ulici obce. Nově na něm bude vybudován zděný dvojdomek se samostatnými vchody pro každý dům, kdy každý z uživatelů bude mít k dispozici pozemek o výměře 232 m2.

V prvním podlaží domu najdete prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 28 m2, samostatné wc a koupelnu se sprchou. V druhém podlaží pak najdete dvě ložnice o výměře 15 a 12 m2.

Dům bude dokončen včetně všech povrchů, obkladů i sanity, podlah, dveří, avšak bez kuchyňské linky. Ve standardu najdete také tepelné čerpadlo vzduch-voda.

V obývacím pokoji bude připraveno připojení na krbová kamna či krb. Každý dům bude mít svoji vlastní přípojku vody, elektřiny a domácí čističku odpadních vod. Dešťová voda bude jímána do retenční nádrže, vhodné pro zálivku zahrady.

Dům je vhodný jak pro vlastní rekreaci, tak pro krátkodobý pronájem v této turisticky oblíbené lokalitě s nádhernou přírodou. Zároveň je také možné koupit oba domy a propojit je v přízemí dveřmi. Rozhodnutí je pouze na Vás. 

Pokud Vás dům zaujal, neváhejte mě kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 219
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 232 m²
Plocha užitná 65 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

IP Solution Real s.r.o.

Brno, Bednaříkova 2893/1a

Zobrazit kompletní nabídku RK

IP Solution Real s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist